2012. május 10., csütörtök

Budapesti este

A "Hírös sorozatok" kiállításmegnyitó után elindúltunk egy sétára a belvárosban. Állvánnyal felszerelkezve készültünk az esti fotózásra. Elindultunk az Üllői útról a Pesti rakpart irányába, sorban a hidak mellett, Szabadság híd, Erzsébet híd és még egy jó darabig a Lánc híd felé. Visszafele a Váci utcán mentünk  az autóhoz. Mikor megnéztem, hogy mennyit gyalogoltunk, kissé meglepődtem, hogy "csak" 5 km-t tettünk meg.


Pesti séta nagyobb térképen való megjelenítése

Ezt a távot 19:40-től, 22:15 óráig tettük meg, nem valami jó részidő :-) de nem is rohantunk, hanem fotóztunk... A napnyugta 20:03-kor volt, így az odaúton napsütésben, a visszaúton lámpafényben fotóztunk.
4 megjegyzés:

 1. Hangulatos fotók születtek. Számomra különlegesek a nagyvárosi fotók(de ezek gondolom mások számára is), remélem lesz egyszer majd alkalmam egy kiadós budapesti sétára fotózással egybekötve.

  VálaszTörlés
 2. Nagyon hangulatos fotók! Különösen a sorozat második fele fogott meg.

  VálaszTörlés
 3. Az éjszakai fotók a fényekkel és színekkel elkápráztatják a nézőt - természetes hogy jobban tetszenek. A fekete-fehér képeknél viszont a "történetük" miatt számomra kedvesebbek: sarkon az autó és visszatekintő emberrel, a (S)zárszó - talán éppen szakítanak egymással?
  Nem akartunk sietni, de a nap végére mégiscsak rohantunk - 24:00-ra értem haza, másnap igencsak álmos voltam a munkahelyemen az előző napi sétától, 200 km-es vezetéstől, de megérte!

  VálaszTörlés